A kosár üres.

Lipovit Blog

Ragyogó napsütésben sütkérezni, grillezni, a szabadban és nyári koktélokat kortyolgatni olyan nyári örömök, melyre mindannyian várakozhattunk a hosszú hűvös időszak után. De hogyan védheti meg magát az ebben a nyári szezonban a felmerülő káros szabad gyökök támadásától? Susie Debice, az élelmiszer-tudós és a táplálkozási szakértő bemutatja, hogyan védheti meg nyáron is bőre ragyogását…


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább...
A D-vitamin pótlására főként télen szoktunk fokozottabban figyelmet fordítani, pedig ez a vitamin a nyári napokban is éppúgy fontos, hogy megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon. Mikor kell jobban figyelned a D-vitamin pótlására? Ezt olvashatod legújabb cikkünkben. 

 7 esetben még inkább figyelned kell arra, mennyi D-vitamint fogyasztaszHozzászólás 0 hozzászólásTovább...
Ha még soha nem hallottál a glutationról, nem a te hibád, hiszen a jótékony hatásai ellenére is egy nagyon keveset
emlegetett antioxidánsról van szó. Ismerd meg, cikkünkkel ebben segítünk! Hozzászólás 0 hozzászólásTovább...
A téli hónapok hideg, szeles és gyakran változékony időjárása nagyon megviseli bőrünket. Kiszáradhat, húzódhat, kipirosodhat. Mit tehetünk bőrünk védelméért ezekben a hűvös hónapokban?


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább...
Lapozás:[1] [2] [3] [4] [5] [6]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)