A kosár üres.

Lipovit Blog

A D-vitamin pótlására főként télen szoktunk fokozottabban figyelmet fordítani, pedig ez a vitamin a nyári napokban is éppúgy fontos, hogy megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon. Mikor kell jobban figyelned a D-vitamin pótlására? Ezt olvashatod legújabb cikkünkben. 

 7 esetben még inkább figyelned kell arra, mennyi D-vitamint fogyasztaszHozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

02 18

Ismered a glutation áldásos hatásait?

2021. Február 18. 17:09Ha még soha nem hallottál a glutationról, nem a te hibád, hiszen a jótékony hatásai ellenére is egy nagyon keveset
emlegetett antioxidánsról van szó. Ismerd meg, cikkünkkel ebben segítünk! Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
A téli hónapok hideg, szeles és gyakran változékony időjárása nagyon megviseli bőrünket. Kiszáradhat, húzódhat, kipirosodhat. Mit tehetünk bőrünk védelméért ezekben a hűvös hónapokban?


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
A téli hónapokban úgy érezzük, jóval kevesebb zöldségből válogathatunk, de ha elrugaszkodunk
a nyári hónapok szeretett zöldségeitől, bőven találhatunk finom és egészséges alternatívákat. Melyek ezek?


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

12 2

Melyek a legfontosabb vitaminok télen?

2020. December 2. 16:39

A téli időszakban még fontosabb a szervezetünk számára értékes vitaminok pótlása, hiszen kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, amelyekből ezeket magunkhoz vehetnénk. De mely vitaminok pótlására figyeljünk oda különösen? 


A téli időszakban a sötét, hűvös hónapok megviselik szervezetünket, ezért nem árt, ha célzottan pótoljuk azokat a vitaminokat, amelyek jótékonyan támogatnak minket. Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Lapozás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)