A kosár üres.

Lipovit Blog


11 24

Így erősítsd az immunrendszered

2020. November 24. 15:31Napjainkban még az influenzás időszakban megszokottnál is nagyobb figyelemmel kell fordulnunk az immunrendszerünk felé.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...


Ezekben a hetekben fokozottan oda kell figyelnünk a saját egészségünkre és hozzátartozóink egészség&eacut

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

03 5

KORONAVIRUS - Ne aggódj!

2020. Március 5. 17:00

KORONAVIRUS - Ne aggódj!  2020. február 28 Mivel a koronavírus viharosan érkezik Európába, és mivel az eddig a legsúlyosabban Ol

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...


Január nem könnyű hónap, hiszen épp csak elkezdődik az év, máris rengeteg teendő szakad a nyakunkba, amelyekkel bizony nem könnyű megbirkózni. Mit tehetünk, ha egy kis plusz lendületre van szükségünk? 
A legkézenfekvőbb megoldás az, ha hagyunk elegendő időt a nyugodt pihenésre, nemcsak a megfelelő mennyiségre, hanem a minőségre is figyelve. Ha a lefekvés előtt 1-2 órával kikapcsoljuk a televíziót, letesszük a telefont és adunk elég időt a szervezetünknek arra, hogy felkészüljön az alvásra, sokkal pihentetőbb lehet az éjszakánk. 
Ha viszont úgy érezzük, ennél többre van szükség, szétnézhetünk a természetes megoldások között.  Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

03 8

Te hatékonyan pótolod a C-vitamint?

2019. Március 8. 15:55Az egészséges életmódnak fontos része az is, hogy odafigyelsz a megfelelő vitaminpótlásra. Ha kitöltötted azt a tesztünket, ami az egészségi állapotod mérte fel, megfigyelhetted, ebben is megkérdeztük, hogy állsz a vitaminok pótlásával. Talán azt gondolod, ha különböző vitaminokat szedsz, ennek eleget is tettél. De vajon megfelelő készítményekkel pótolod a szükséges vitaminokat?


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Lapozás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)