+36 30 954 0331
A kosár üres.

Lipovit Blog


03 8

Te hatékonyan pótolod a C-vitamint?

2019. Március 8. 15:55Az egészséges életmódnak fontos része az is, hogy odafigyelsz a megfelelő vitaminpótlásra. Ha kitöltötted azt a tesztünket, ami az egészségi állapotod mérte fel, megfigyelhetted, ebben is megkérdeztük, hogy állsz a vitaminok pótlásával. Talán azt gondolod, ha különböző vitaminokat szedsz, ennek eleget is tettél. De vajon megfelelő készítményekkel pótolod a szükséges vitaminokat?


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

04 20

Javítsd a memóriád!

2018. Április 20. 12:48A kor előre haladtával sokak számára lehet ismerős a tünet, amikor mintha megritkulnának az emlékek és sokszor olyan dolgok sem jutnak az ember eszébe, amikre korábban álmunkból felkelve is tudtuk volna a választ. Elfeledett nevek, arcok, évfordulók, emlékek, sajnos az elménk idővel veszít az éléből és sokkal nagyobb erőfeszítésbe telik megfelelő működésbe hozni.

Mint azt ezen a fórumon már rég megszokhattad, szerencsére ezekre a problémákra is létezik megfelelő hatékonysággal működő megoldás, az időskori emlékezetvesztésre is sikerült már a szakértőknek kidolgozniuk azokat a gyógymódokat, amiknek a segítségével sikerrel lelassítható, vagy még jobb esetben meg is állítható a kellemetlen folyamat. Tarts tehát velünk, olvass tovább és mi megmutatjuk neked, hogyan orvosolható az öregedéssel együtt járó memóriazavar.
Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

Az emberek többsége tavasszal azt gondolná, hogy már nincs szükség a vitaminok szedésére, hiszen a napsütésben már nincsenek kitéve a betegségek okozta veszélyeknek. Valójában a tavaszi fáradtság képes olyan méreteket ölteni, ami egyenes út egy megbetegedéshez. Ezért nem érdemes befejezni a vitaminok szedését, inkább folytassa, sőt, váltson, mégpedig liposzómás vitaminokra!

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...Szerencsére manapság divatos lett a tudatos táplálkozás, a speciális étrend és a minél nagyobb mennyiségű zöldségek, gyümölcsök és vitaminok szervezetbe vitele, más kifejezéssel élve mostanában trendi lett egészségesen élni. Többek között mi is arra buzdítjuk a követőnket nap mint nap, hogy cselekedjenek és tegyenek aktívan az egészségük hosszú távú megőrzéséért, hiszen minden  másnak ez lesz az alapja. Egy felnőtt, önálló gondolkodással bíró személyhez viszonylag könnyű eljuttatni egy ilyen üzenetet, a gyermekek esetében viszont már kicsit komplikáltabb a helyzet.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Hasonlóan a január elsejéhez, a naptári tavasz közeledtével is egyre többen fogadkoznak és tesznek elhatározást egy gyökeres életmódváltás mellett, miszerint mostantól egészségesen fognak élni. A tapasztalatok szerint ezek a fogadalmak gyakran csak kérész életűek és kevésbé hoznak eredményt, egész egyszerűen azért, mert túl drasztikus változást hordoznak magukban, amit egész egyszerűen nehéz fenntartani.

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Lapozás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)