A kosár üres.

Lipovit Blog
Szerencsére manapság divatos lett a tudatos táplálkozás, a speciális étrend és a minél nagyobb mennyiségű zöldségek, gyümölcsök és vitaminok szervezetbe vitele, más kifejezéssel élve mostanában trendi lett egészségesen élni. Többek között mi is arra buzdítjuk a követőnket nap mint nap, hogy cselekedjenek és tegyenek aktívan az egészségük hosszú távú megőrzéséért, hiszen minden  másnak ez lesz az alapja. Egy felnőtt, önálló gondolkodással bíró személyhez viszonylag könnyű eljuttatni egy ilyen üzenetet, a gyermekek esetében viszont már kicsit komplikáltabb a helyzet.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Hasonlóan a január elsejéhez, a naptári tavasz közeledtével is egyre többen fogadkoznak és tesznek elhatározást egy gyökeres életmódváltás mellett, miszerint mostantól egészségesen fognak élni. A tapasztalatok szerint ezek a fogadalmak gyakran csak kérész életűek és kevésbé hoznak eredményt, egész egyszerűen azért, mert túl drasztikus változást hordoznak magukban, amit egész egyszerűen nehéz fenntartani.

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...
Nemcsak a hazai, de nemzetközi egészségügyi szervezetek riportjai is arról számolnak be, hogy az idei télen a szokásosnál is többen fertőződtek meg az influenza betegségével. Szerencsésnek mondhatja magát az, akinek ebben a szezonban sikerült megúsznia egy komolyabb megfázást, hiszen a közvetlen környezetünkben is szinte minden második vagy harmadik embert hosszabb vagy rövidebb időre ledöntött a lábáról a kellemetlen betegség.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

02 22

7 tipp a ragyogó bőrért

2018. Február 22. 13:00Kivétel nélkül mindannyian vágyunk és lehetőségeink szerint törekszünk is arra, hogy egész évben ápolt, egészséges és ragyogó legyen a bőrünk. Az időjárás és a hőmérsékleti viszonyok változásai miatt vannak időszakok, amikor ezt könnyebb megvalósítani és bizony vannak olyan periódusok is az év folyamán, amikor a bőrödnek fokozott figyelemre és törődésre van szüksége, hogy visszanyerje ideális állapotát. Ebben a bejegyzésben szám szerint 7 olyan praktikát találsz, amik egyrészt könnyen alkalmazhatóak, másrészt segíteni fognak neked a mostani hideg, szeles téli viszonyok között is regenerálni és ápolni a bőröd.

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

Lapozás: [1] [2] [3] [4] [5] [6]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)