+36 30 954 0331
A kosár üres.

Lipovit Blog

Nemcsak a hazai, de nemzetközi egészségügyi szervezetek riportjai is arról számolnak be, hogy az idei télen a szokásosnál is többen fertőződtek meg az influenza betegségével. Szerencsésnek mondhatja magát az, akinek ebben a szezonban sikerült megúsznia egy komolyabb megfázást, hiszen a közvetlen környezetünkben is szinte minden második vagy harmadik embert hosszabb vagy rövidebb időre ledöntött a lábáról a kellemetlen betegség.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...

02 22

7 tipp a ragyogó bőrért

2018. Február 22. 13:00Kivétel nélkül mindannyian vágyunk és lehetőségeink szerint törekszünk is arra, hogy egész évben ápolt, egészséges és ragyogó legyen a bőrünk. Az időjárás és a hőmérsékleti viszonyok változásai miatt vannak időszakok, amikor ezt könnyebb megvalósítani és bizony vannak olyan periódusok is az év folyamán, amikor a bőrödnek fokozott figyelemre és törődésre van szüksége, hogy visszanyerje ideális állapotát. Ebben a bejegyzésben szám szerint 7 olyan praktikát találsz, amik egyrészt könnyen alkalmazhatóak, másrészt segíteni fognak neked a mostani hideg, szeles téli viszonyok között is regenerálni és ápolni a bőröd.

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább...Lapozás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)