A kosár üres.

Blog bejegyzés


04
6

Bőrfeszesség és az Altrient C-vitamin

2015. Április 6. 12:14

TERMÉSZETES RÁNCTALANÍTÓ

Egy új vizsgálat eredményei szerint az Altrient® C  feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat
Egy az Egyesült Királyságban végzett kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy napi 1000 mg vagy 3000 mg Altrient™ C-vitamin bevitele feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat, akár már 4 hét alatt is.

A vizsgálatban 41 egészséges, 31–65+ éves alany vett részt, akiket véletlenszerűen három csoportba soroltak:

  • Az „A” csoport tagjai 1000 mg Altrient® C-vitamint és 2000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „B” csoport tagjai 3000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „C” csoport tagjai 3000 mg Altrient® C-vitamint szedtek naponta.

A kísérlet résztvevői azt az utasítást kapták, hogy a kísérlet ideje alatt semmilyen hidratáló vagy bőrápoló terméket ne használjanak. A résztvevők bőrének feszességét és rugalmasságát a vizsgálat időtartama alatt öt ponton mérték MPA 580 típusú cutométerrel, a Courage + Khazaka electronic GmbH bőrfiziológiás mérőműszerével. A ráncok és a szem környéki apró szarkalábak mérésére öt ponton profilometriai vizsgálatot is végeztek.

16 hét elteltével az eredmények tanúsága szerint az „A” csoport (napi 1000 mg Altrient® C) tagjainak bőre átlagosan 35%-kal vált feszesebbé és 8%-kal csökkentek e résztvevők ráncai és apróbb szarkalábai.  A „C” csoport (napi 3000 mg Altrient® C) tagjai látványos, 61%-os javulást tapasztaltak bőrük feszessége terén, miközben a kiinduló állapothoz képest 14%-kal csökkentek a szarkalábaik és ráncaik. A „B” csoport (napi 3000 mg placebó) tagjainál nem jelentkezett statisztikailag szignifikáns változás sem a bőrük feszessége, sem a finom ráncok terén.

A vizsgálatot az Egyesült Királyság-beli Princeton Consumer Research (fogyasztói kutatóközpont) végezte, az Abundance & Health LTD és a LivOn Labs támogatásával.

A vizsgálat teljes anyaga kérésre elérhető.

További információ

A C-vitamin mint öregedésgátló

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely alapvető szerepet tölt be a bőr rugalmasságát adó fehérje, a kollagén termelésében. Az öregedési folyamat előrehaladtával a kollagénszálak megtörnek, és megjelennek a ráncok, mígnem a bőr megereszkedik. A C-vitaminszint fenntartásával lehetővé tehető, hogy a szervezet mindig képes legyen megfelelő mennyiségű kollagént előállítani, és ezáltal kordában tartani a megjelenő finom ráncokat.

Altrient® C: A C-vitaminok új generációja
Az Altrient® C egyedülálló szerkezetének köszönhetően biztosítja, hogy a C-vitamin 98%-a felszívódjon, közvetlenül a véráramba, és így a lehető leghatékonyabb módon érjen el a sejtekig. A termék különböző üdítő italokhoz adva, vagy közvetlenül vízzel fogyasztható.


VIDEO: 

 

 "... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)