A kosár üres.

Blog bejegyzés


07
25

Hogyan lehet rugalmasabb és feszesebb a bőröm anélkül, hogy kozmetikumok százait kenném rá?

2017. Július 25. 11:37

A különféle kozmetikumok használata elterjedt szokás kultúránkban. Nem csoda, hiszen gyors és mutatós eredmény érhető el velük. De vajon ezek az eredmények hosszútávon is fenntarthatók? Egyáltalán kifizetődő évekig különböző kozmetikumokkal szépülnünk? Vagy lehet, hogy van jobb megoldás?

Mitől ráncosodik, nyúlik, öregszik a bőr?

Ezt már biztosan tudja, de nem árt az ismétlés. A bőrére a tartós kimerültség, a folyamatos stressz, az éjszakázás, a helytelen táplálkozás és az olyan káros szokások, mint a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a tűző napsugarak, az egész napos smink és a nem megfelelő kozmetikumok rendkívül káros hatással vannak.

 A probléma azonban ennél mélyebben gyökeredzik. A bőr anatómiai felépítése ugyanis minden ember esetében egyezik, megtekintve, megtapintva azonban valaki bőrét, egyértelmű különbségek fedezhetők fel.

 Bizonyára Ön is ismer puha, bársonyos, üde bőrű embereket, ahogyan fakó, fénytelen vagy éppen olajosan fénylő bőrűeket is. Ezeknek a különbségeknek számos biológiai oka lehet, és pontosan ezért nehéz a megfelelő bőrápoló kozmetikum kiválasztása.

Létezik olyan bőrápoló módszer, amely minden bőrtípuson alkalmazható

A bőröregedés egyik legfőbb oka az idő múlásával egyre lassuló kollagéntermelés. A C-vitamin alapvető szerepet tölt be a kollagéntermelésben. A probléma az, hogy az ember szervezete nem képes önálló C-vitamin előállításra, ehhez kizárólag élelmiszerekből, vagy táplálék-kiegészítőkből juthatunk hozzá.

 A C-vitamin kúra viszont önmagában kevés, hiszen a vitamin raktározása és felhasználása bonyolult feladat a szervezet számára. Éppen ezért kell törekednünk a megfelelő biológiai hasznosulásra. Ez szimpla tablettákkal és porokkal nem érhető el. A liposzómába burkolt C-vitamin technológiája viszont maximalizálja a felszívódást, egészen a sejtekig. Amint a sejtek hozzájutnak a C-vitaminhoz, azonnal munkához látnak, kollagént termelnek, amelyek feszesítik, simábbá teszik és táplálják a bőrt. Az Altrient C Liposzómás C-vitamin az egyetlen étrend-kiegészítő, amelyről klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy viszonylag rövid idő alatt megdöbbentő mértékben, akár 61,4%-kal is képes növelni a bőr feszességét és rugalmasságát.

 

Lényegében tehát arról van szó, hogy bőre egészségéért sokkal többet tehet, ha az "azonnali”, de kétes hatású krémek helyett inkább hosszútávú, fenntartható megoldásban gondolkodik. A késleltetett feloldódású, liposzómás C-vitamin pedig ilyen. A hatékony bőrápolás sejtszinten zajlik. A vitaminkúra ráadásul évek múltán sem fordul a visszájára.

3 doboz Altrient C rendelés
"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)