A kosár üres.

Blog bejegyzés


09
13

Liposzómás vitaminok: Erősítse immunrendszerét hatékony módszerekkel!

2017. Szeptember 13. 11:12

Köztudott, hogy a különböző vitaminokra mennyire szüksége van az emberi szervezetnek, hiszen számos betegség megelőzéséhez segítenek, emellett még akár gondoskodnak is az öregedési folyamatok visszaszorításáról, fitten tartják a testet.

A pozitívumok mellett egyre több megállapítás kerül napvilágra a vitaminok felszívódásával kapcsolatban, ugyanis szakemberek állítják, hogy szervezetünk nem megfelelően, nem a szükséges helyen és mennyiségben tudja hasznosítani a vitaminokat, ezért nap, mint nap azon fáradoznak a kutatók, hogy olyan megoldást fejlesszenek ki, amivel a vitaminokat teljeskörűen, a célzott helyen felhasználhatja a szervezet.

Ha az Altrient® liposzómás vitaminokatválasztja, biztos lehet benne, hogy szervezete közel százszázalékosan, a célzott területen használja fel a hatóanyagokat! Az ilyen technológiával készült termékek lényege, hogy mikroszkópikus méretű liposzómás gömböcskéket töltenek meg különböző vitaminokkal, hatóanyagokkal. Ezeket a gömböket egy kettős foszfolipid réteg veszi körül, melynek feladata, hogy védelmet biztosítson a hatóanyag számára, emiatt az összes Altrient®liposzómás vitaminra a maximális hasznosulás mellett a hosszú felszívódási idő is jellemző!

Fordítson figyelmet egészségére, óvja szervezetét liposzómás vitaminokkal!"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)