A kosár üres.

Blog bejegyzés


04
13

Liposzómás vitaminokkal tavasszal is fitten tarthatja magát!

2018. Április 13. 10:25

Az emberek többsége tavasszal azt gondolná, hogy már nincs szükség a vitaminok szedésére, hiszen a napsütésben már nincsenek kitéve a betegségek okozta veszélyeknek. Valójában a tavaszi fáradtság képes olyan méreteket ölteni, ami egyenes út egy megbetegedéshez. Ezért nem érdemes befejezni a vitaminok szedését, inkább folytassa, sőt, váltson, mégpedig liposzómás vitaminokra!

 A liposzómás vitaminok kellő energiával töltik fel, ennek köszönhetően nem csak a betegségektől óvhatja meg szervezetét, hanem fittnek és kiegyensúlyozottnak érezheti magát, így a tavaszi fáradtság okozta lelki és fizikai betegségek sem dönthetik ágynak. Mivel a liposzómás vitaminokból különböző termékek állnak rendelkezésre, mindenki a saját igényeinek és szervezetének megfelelően választhatja ki azokat a vitaminokat, amelyekre a tavaszi időszakban szüksége lehet.

 Őrizze meg egészségét a napsütésben is, döntsön a liposzómás vitaminok mellett! Ha kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)