A kosár üres.

Blog bejegyzés


03
8

Te hatékonyan pótolod a C-vitamint?

2019. Március 8. 15:55

Nem minden vitamin egyforma?

Bizony vitamin és vitamin között is van különbség. Lehet, hogy a vitamin, amit szedsz, nem fedezi a napi szükségleted. Sőt, még ha a dobozon azt is olvasod, hogy tartalmazza a napi ajánlott mennyiséget, nem tudhatod, mennyire hatékonyan szívódik fel a hatóanyag a szervezetedben.

Mit tehetsz, ha biztos szeretnél lenni abban, hogy valóban hatékony felszívódású vitamint szedsz?

Már létezik olyan technológia, amely segítségével a hatóanyag több, mint 90%-a valóban hasznosul a szervezetben. Ilyen magas hasznosulást azzal érhetsz el, ha a vitaminok egy különleges formáját, a liposzómás vitaminokat választod.
A liposzómás vitaminok különlegessége, hogy a hatóanyagot egy olyan lipidréteg védi, amely hasonló a sajtmembránjainkat alkotó réteghez. 
Ennek a szervezet-azonos „csomagolásnak” köszönhető, hogy a szájon át történő bevitel során a vitamin sérülés és veszteség nélkül könnyen eljut az emésztőrendszerig, ahonnan csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba és jut el a szövetekig, sejtekig, sőt a sejt belsejébe is.

Mennyivel hatékonyabban szívódik fel a liposzómás vitaminokból a hatóanyag?

Vegyük például a C-vitaminokat. Egy hagyományos C-vitaminná jó esetben a hatóanyag 15 %-a szívódik fel és hasznosul a szervezetben, ezzel szemben a liposzómás C-vitamin esetében ez az arány akár 98% is lehet! 
Persze liposzómás vitaminokból is többféle hatóanyagút találhatsz a piacon, a legelterjedtebb viszont a liposzómás C-vitamin. 
Azonban még a liposzómás C-vitaminok között is jócskán lehet különbség, korántsem mindegy, hogy kapszula, gél vagy ital formájában veszed magadhoz.

Milyen liposzómás C-vitamint válassz?

A hatóanyag védelmét a gél állag tökéletesen ellátja, így ha ezt választod, nem nyúlhatsz mellé. 
Az itthon is kapható márkák közül az Altrient liposzómás C-vitamin például ebben is különleges, a rendkívül erős védőcsomagolás és a gél állag gondoskodik arról, hogy az értékes hatóanyagok sértetlenül jussanak el hozzád.

Honnan tudsz liposzómás vitaminokat beszerezni?

Szerencsére ma már egyre elterjedtebbek ezek a különleges vitaminok. Bár a minőségüket általában az áruk is tükrözi, a hatásuk összehasonlíthatatlan a hagyományos vitaminokéval, így érdemes kipróbálnod őket. 
Ha szeretnéd te is megtapasztalni a liposzómás vitaminok jótékony hatásait, a Lipovit.eu, a Liposzómás Vitaminok webáruháza tökéletes választás a beszerzéshez. Küldetésünk, hogy ezeket a különleges hatékonyságú vitaminokat eljuttassuk hozzád és mindenkihez, akinek fontos az egészségének megőrzése.
Nálunk csakis kiváló minőségű Altrient termékeket találsz, melyek piacra kerülését 2 éves kutatási és fejlesztési időszak előzte meg. Ha ilyen magas minőségű vitaminokkal látod el a szervezeted, meg fogja hálálni, és hamarosan a saját bőrödön érezheted a különbséget.
Vitamin tartalékaid feltöltéséhez válaszd az Altrient liposzómás C-vitamint, amelyből többféle csomagot állítottunk össze, hogy megtaláld a számodra legjobbat! Ide kattints"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)