A kosár üres.

Blog bejegyzés


07
23

Nyári jótanácsok a szakértőtől...

2021. Július 23. 12:20

Nyári jótanácsok a szakértőtől...

Ragyogó napsütésben sütkérezni, grillezni, a szabadban és nyári koktélokat kortyolgatni olyan nyári örömök, melyre mindannyian várakozhattunk a hosszú hűvös időszak után. De hogyan védheti meg magát az ebben a nyári szezonban a felmerülő káros szabad gyökök támadásától? Susie Debice, az élelmiszer-tudós és a táplálkozási szakértő bemutatja, hogyan védheti meg nyáron is bőre ragyogását…

NAPFÉNY - ELLENŐRIZZE!

Használjon magas minőségű (30+) fényvédőt, hogy kívülről megvédje bőrét az UV sugarak káros hatásaitól. Válasszon egyet, amely kiszűri mind az UVA, mind az UVB sugarakat. Az UV-sugarak borús napokon még mindig behatolnak a bőrbe, ezért válnak olyan népszerűvé a napi arckrémek és testápolók SPF-vel. Mindig ellenőrizze az összetevők listáját, hogy vannak-e olyan vegyi anyagok, amelyek többet árthatnak, mint használhatnak. Lehetnek olyan összetevői, amelyek instabillá válhatnak UV-hatásnak kitéve, és még károsabb szabad gyököket generálhatnak a bőr számára. Az ásványi fényvédők sokkal biztonságosabbak, mint a vegyi fényvédők.

C-VITAMIN A SZABAD GYÖKÖK ELLEN

Míg a fényvédők úgy működnek, hogy takarót nyújtanak a külső UV-károsodások ellen, addig a C-vitamin egyenesen belülről hat, ott, ahol a károsodás bekövetkezik. Az UV, a stressz, az alkohol, a cukor és az elszenesedett ételek által termelt szabad gyökök elpusztíthatják a DNS-részeket a bőrsejtjekben, megváltoztatva a nyári bőr egészségét és vitalitását. A C-vitamin megvédi a sejteket a szabad gyökök által okozott oxidatív stressztől, így a nyári bőrödnek szerető gondoskodást nyújt.

TERMÉSZETESEN RAGYOGÓ BŐR

A szabad gyökök fokozódó szintje által okozott oxidatív stressz aláássa a bőr mély dermális rétegeiben található kollagén mátrix integritását. A kollagén egy fontos szerkezeti fehérje, amely erőt, rugalmasságot és természetes ragyogást kölcsönöz a bőrének. A kutatók felfedezték, hogy a C-vitamin a speciális bőrsejtekben (fibroblasztokban) található enzimek kofaktoraként működik, amelyek javítják és megújítják a kollagént, vagyis a C-vitamin hozzájárul a normális kollagénképződéshez a bőr normális működéséhez. Az Advanced Collagen-ben található hidrolizált kollagén peptidek szintén segítenek a kollagénkészletek feltöltésében.

TÖLTSE FEL BŐRÉT LIPOSZÓMÁS C-VITAMINNAL

A C-vitamint a szervezet nem tudja tárolni vagy előállítani, ezért a napi táplálékkiegészítés elengedhetetlen. A citrusfélék, a lila és a piros bogyós gyümölcsök, a kivi, a zöld leveles zöldség, a paprika és a petrezselyem a leggazdagabb természetes C-vitamin-források közé tartoznak. De ha nem éri el a napi szükséges szintet, akkor érdemes befektetni minőségi C-vitamin-kiegészítésbe. A liposzomás C-vitamin a legjobb a felszívódási arány és a hatékonyság szempontjából. A klinikai tesztek azt mutatják, hogy az Altrient® C liposzómás C-vitamin hatásfoka 61% -kal javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, ha napi 3 tasakot szed 3 hónapig, ezért érdemes júliusban, augusztusban és szeptemberben szedni.

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT

Természetesen a C-vitamin másik előnye a kulcsfontosságú szerep a normális immunfunkció támogatásában. Ha egész nyáron használja a liposzómás Altrient C-t, akkor nemcsak táplálja a bőrét, hanem immunrendszerét is előkészíti az elkövetkező őszre és télre, amely jelentős támogatás is egy járványos időszak esetére.  • 1000 mg liposzómás C-vitamin tasakonként
  • Jelentősen jobb felszívódás mint a nem liposzómás C-vitaminoknál
  • Alapvető kiegészítő a járvány idején az egész világon
  • A legmodernebb kutatási eredményeken alapuló liposzómás technológia
  • Kényelmes és egyszerű módja a napi C-vitamin szükséglet feltöltésének
  • Szépségszakértők, hírességek és egészségügyi szakemberek által kedvelt
  • Többszöri díjnyertes termék
Kapható: Liposzómás Vitaminok Webáruház


 "... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)