A kosár üres.

Rólunk

A Lipovit Kft.  webáruházán keresztül árusítja a 

Altrient®
márkanevű liposzómás étrend-kiegészítő termékeit,.

Az Európában Altrient® néven széles körben ismert magas felszívódással rendelkező bio-aktiv vitaminok  egyéni vásárlók és szakmabeliek részére. Az Altrient® ajánlott vitamin család az orvosi és természetgyógyász körökben világszerte. A háttérben meghúzódó tapasztalatunknak köszönhetően, bizalommal ajánljuk az Altrient® termékcsaládot kiváló eredményekkel.

Ezek a termékek különleges, un. Liposzómás kapszulázási eljárással érik el a tartalmuk maximális hasznosulását a szervezetben

Greenleaves Vitamins Functional Foods Salvestrol®


márkajelű termékeit,
kizárólagos magyarországi forgalmazóként

Ezek a termékek csak természetes alapanyagból, gyümölcs koncentrátumból állnak és magas szalvesztrol tartalmúak.Lipovit Kft nyilatkozata:

Tevékenységünk alapgondolata, hogy:


Nem származhat hasznunk abból, 
ami másnak kárára van.

Értékesítünk és egyben bizalmat is építünk. Az értékesítésben szereplő érték szónak külön fontosságot tulajdonítunk: csak olyan termékeket forgalmazunk, melyek vevőink tényleges, reális igényét elégíti ki.
A termék jellemzőiről és hasznosságáról csak olyat állítunk, amit ellenőriztünk és igaznak tartunk.


Nyilatkozat: A webáruházunkban forgalmazott termékek étrend-kiegészítő termékek,nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez, de betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő orvosi ellátást, de kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát. Az itt szereplő információk a fogyasztók általános tájékoztatását szolgálják a termékekben található hatóanyagokról, de nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével."... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)