A kosár üres.

ALTRIENT® C LIPOSZÓMÁS C-VITAMINcimkék: szépségápolás, természetes arcápolás, a szép bőr titka, otthoni arcápolás, bőrfiatalítás, szép arcbőr, ránctalanító, arcápolás otthon, anti aging, ránctalanítás házilag, szépségápolás otthon, szem körüli ráncok

A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz!

Arcápolás otthon!

Napi 1-3 tasak Altrient® C Liposzómás C-vitamin gél használatával
Frissesség, lendület egész napra!
Immunrendszere erősödik, közérzete javul, sejtjei regenerálódnak, bőre kisimul.


 
3 vagy több doboz rendelése esetén jelentős kedvezmények:


A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz!

Hogyan?

A titok az úgynevezett  liposzómás kapszulázási technológiában rejlik, amely a jövő technológiája, de már elérhető a jelenben is.

Ezt kínálja a piacvezető LivOn Labs Altrient® termékcsaládja, melynek kiemelkedő szereplője az Altrient® C Liposzómás C-vitamin.

Különbözik abban is minden más, hagyományos C-vitamintól, hogy a  teljes – akár  98% – felszívódásnak köszönhetően mintegy 5-6x hatékonyabb. Nincs mellékhatás és természetes alapanyagokból készül, GMO mentes.

C-vitamin az sejtöregedés gátlására 

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, amely a bőr rugalmasságáért felelős fehérje. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha fenntartjuk a C-vitamin szintjét, a szervezet folyamatosan képes előállítani a szükséges kollagénszintet, így meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását. 


Sima bőr

Kevésbé ismert a Liposzómás C-vitamin szépségápolásban betöltött szerepe. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health cég -  az európai, egyben magyarországi forgalmazó – egy négyhetes klinikai vizsgálat pozitív eredményét, melynek során vezető termékük, az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.

A kísérlet eredményei bizonyították, hogy az Altrient® C-t szedő alanyok bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak. Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat. 

4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról. 50% nagyobb hidratáltságot figyelt meg. 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki. 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik. 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient C-vel. 

A kísérleti időszak során – mintegy „mellékhatásaként”–  látványosan megmutatkozott az Altrient® C hatása az immunrendszerre: azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghülést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre mint a placebót szedő kontrolcsoport tagjai.


Gwynet Paltrow is kedveli az Altrient® C -t

Gwyneth Paltrow is kedveli az Altrient® C -t (Grazia cikk)

2 tasak Altrient® C

A kisérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt,– és ez  következő kisérleti fázisra bíztatott, –  hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke a csökkentett adagot követően is.

Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.

Az Abundance and Health cég és LivOn Labs mindig is biztos volt a kisérletek eredményét tekintve, hogy az Altrient® C liposzomás gél, szemben a többi hasonló termékkel, valóban bioaktiv,  ezért is került sor egy független klinikai vizsgálatra az ASPEN Research cégen keresztül. 

Altrient® C: A C-vitamin új generációja  – egy zselés, folyékony C vitamin

Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere biztosítja, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés kialakítású, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is beszedhető.#
TERMÉSZETES RÁNCTALANÍTÓ

Egy új vizsgálat eredményei szerint az Altrient® C  feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat
Egy az Egyesült Királyságban végzett kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy napi 1000 mg vagy 3000 mg Altrient™ C-vitamin bevitele feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat, akár már 4 hét alatt is.

A vizsgálatban 41 egészséges, 31–65+ éves alany vett részt, akiket véletlenszerűen három csoportba soroltak:

  • Az „A” csoport tagjai 1000 mg Altrient® C-vitamint és 2000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „B” csoport tagjai 3000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „C” csoport tagjai 3000 mg Altrient® C-vitamint szedtek naponta.

A kísérlet résztvevői azt az utasítást kapták, hogy a kísérlet ideje alatt semmilyen hidratáló vagy bőrápoló terméket ne használjanak. A résztvevők bőrének feszességét és rugalmasságát a vizsgálat időtartama alatt öt ponton mérték MPA 580 típusú cutométerrel, a Courage + Khazaka electronic GmbH bőrfiziológiás mérőműszerével. A ráncok és a szem környéki apró szarkalábak mérésére öt ponton profilometriai vizsgálatot is végeztek.

16 hét elteltével az eredmények tanúsága szerint az „A” csoport (napi 1000 mg Altrient® C) tagjainak bőre átlagosan 35%-kal vált feszesebbé és 8%-kal csökkentek e résztvevők ráncai és apróbb szarkalábai.  A „C” csoport (napi 3000 mg Altrient® C) tagjai látványos, 61%-os javulást tapasztaltak bőrük feszessége terén, miközben a kiinduló állapothoz képest 14%-kal csökkentek a  ráncaik és a szarkalábaik (szem körüli ráncok) is. A „B” csoport (napi 3000 mg placebó) tagjainál nem jelentkezett statisztikailag szignifikáns változás sem a bőrük feszessége, sem a finom ráncok terén.

A vizsgálatot az Egyesült Királyság-beli Princeton Consumer Research (fogyasztói kutatóközpont) végezte, az Abundance & Health LTD és a LivOn Labs támogatásával.

A vizsgálat teljes anyaga kérésre elérhető.

Kapcsolódó ajánlatunk:

 
3 doboz Altrient® C Liposzómás C-vitamin
Napi 3 tasak 30 napra

 Megrendelem

 

A C-vitamin mint öregedésgátló

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely alapvető szerepet tölt be a bőr rugalmasságát adó fehérje, a kollagén termelésében. Az öregedési folyamat előrehaladtával a kollagénszálak megtörnek, és megjelennek a ráncok, mígnem a bőr megereszkedik. A C-vitaminszint fenntartásával lehetővé tehető, hogy a szervezet mindig képes legyen megfelelő mennyiségű kollagént előállítani, és ezáltal kordában tartani a megjelenő finom ráncokat.

Altrient® C: A C-vitaminok új generációja
Az Altrient® C egyedülálló szerkezetének köszönhetően biztosítja, hogy a C-vitamin 98%-a felszívódjon, közvetlenül a véráramba, és így a lehető leghatékonyabb módon érjen el a sejtekig. A termék különböző üdítő italokhoz adva, vagy közvetlenül vízzel fogyasztható.

cimkék: szépségápolás, természetes arcápolás, a szép bőr titka, otthoni arcápolás, bőrfiatalítás, szép arcbőr, ránctalanító, arcápolás otthon, anti aging, ránctalanítás házilag, szépségápolás otthon, szem körüli ráncok


Mitől fiatalodhat a bőrünk?

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, mely a bőr rugalmasságáért felel. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha megfelelő szinten tartjuk a szervezet C-vitamin szintjét, folyamatosan képesek vagyunk a szükséges kollagén előállítására, mely meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását.

A Liposzómás C-vitaminnak különleges szerepe van a szépségápolásban. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health cég egy 4 hetes klinikai vizsgálatának eredményét, melyben az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.
A vizsgálat során bizonyítást nyert, hogy az Altrient® C-t fogyasztó emberek bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak.
Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat.
 4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról.

Pontosan mit tapasztaltak a kísérletben részt vevők a liposzómás C-vitamin fogyasztása során? A részt vevők
  • 50%-a bőrének nagyobb hidratáltságát figyelte meg,
  • 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki, mint előzetesen,
  • 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik,
  • 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient® C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient® C-vel.
A kísérleti időszak során látványosan megmutatkozott az Altrient® C immunrendszerre kifejtett hatása.
Azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghűlést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre, mint a placebót szedő kontroll csoport tagjai.
A kísérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt, hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke az Altrient® C dózisának csökkentését követően is. Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.
Az Altrient® C egyedülálló „szállító" rendszere, a liposzómák biztosítják, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés állagú, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is megiható.
 
 

 Most már hazánkban is megvásárolható a LivOn Labs amerikai cég PRÉMIUM kategóriás liposzómás C-vitaminja, az Altrient® C, mely 30 x 1.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz!

forrás: szepseg-divat.bloglap.hu
 

 


Vitaminok az egészségesebb bőrért


Ahogy öregszünk, bőrünk sejtekből kimerülnek, a létfontosságú tápanyagok, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy bőrünk egészséges, erős és fiatalos legyen.
A bőrsejtjeinknek egyre nehezebb lesz cserélődni, megújulni.A bőrünk rugalmasságát is elveszítjük Mi azonban felvehetjük a harcot ezzel az öregedési folyamattal oly módon, hogy biztosítjuk bőrünk számára azokat a létfontosságú vitaminokat, melyek ahhoz szükségesek, hogy a bőrünk egészségesebb legyen.

Ezek egyike a C-vitamin.

Évszázadokon keresztül megértettük az aszkorbinsav vagy C-vitamin a gyógyító erejét. Ez a vitamin hatékony antioxidáns, amely védi a sejteket a szabad gyökök ellen.A C-vitamint a véráram szállítja, ami azt jelenti, hogy a C-vitamin készítménnyel segíthetjük megőrizni bőrünk egészségét.Segít a bőrnek a kollagén termelésben, ami viszont szükséges ahhoz, hogy a bőr megtartsa rugalmasságát és feszességét.

A C-vitamin akkor is nagyon hatékony, ha külsőleg használjuk, helyi megoldásként. A C-vitamin készítmény külső használata előtt azonban gondoskodni kell arról, hogy a bőr tiszta legyen és a lerepedezett, elhalt hámsejtek ne zavarják a felszívódását.


A C-vitamin természetes csodája: egészség és szépség egyszerre

POZITIV NAP
Közzétéve: 2014.06.17. 

 

Hallottál már olyan szépészeti megoldást, ami nem csak a feszes bőrrel ajándékoz meg, de "mellékhatása" az erős immunrendszer, a regenerálódás és az egészség is? Ritka az ilyen, mint a fehér holló. Pedig létezik, méghozzá már hazánkban is elérhető.  A titok nem más, mint a C-vitamin új generációja  – gél kiszerelésben. 


  

 #

 The Secret To Gwyneth Paltrow's Glowing Complexion? Altrient C

 

Gwyneth Paltrow Reveals The Secret Health Hero Behind Her Glowing Complexion

Glowy Gwynnie [Getty]

When it comes to our health and beauty inspirations, it’s safe to say that 40-year old blonde beauty Gwyneth Paltrow is high up there on our lists. The Academy Award-winning actress, blogger and mother recently made it her mission to become an authoritative voice on health and wellness andrevolutionised her lifestyle and diet following a serious health scare. Us Grazia ladies have been in awe ever since, secretly addicted to her blog, Goop, and you’ll often find us scouring the pages of Gwynnie’s new cookbook It’s All Good when lunch and dinner inspiration falls short.

Want the Gwyneth glow? We do. However, daily workouts Monday through Friday, a yearly detox (that’s a LOT of kale),keeping the fridge stocked with organic produce (no dairy, gluten, meat, sugar or alcohol) as well as the occasional liquid fast isn’t always the most practical thing for us Grazia ladies, even if the Hollywood actress swears she does actually indulge in the occasional cigarette and glass of red wine. So, we were over the moon to hear the whisperings of Gwynnie’s latest health hero- Altrient C. Want to know more? Read on…

The Secret To Gwyneth Paltrow's Glowing Complexion? Altrient CThe Secret To Gwyneth Paltrow's Glowing Complexion? Altrient C

Gwyneth Paltrow and her vitamin-boosting secret (@Altrient)

Altrient C is the first-ever vitamin C gel to be launched in the health and beauty world, and is the result of 50 years of research. We hate to make you feel conned, but did you know that up to 85% of regular Vitamin C supplements are not actually absorbed into the body? Alas, Altrient C, a clever water-soluble, vitamin-loaded gel, guarantees to effectively absorb 98% of vitamin C into the bloodstream. What’s more, adequate levels of vitamin C not only boost immunity (crucial for the winter season),but can also act as an anti-ageing product by keeping collagen levels topped up and can ease the pains of a hangover by cleansing the body of the free-radicals released by alcohol. Sounds good to us!

Plus, health goddess Gwynnie recently revealed that she was a huge fan of these nifty vitamin boosting sachets revealing that she "always take 4 or 5 of these bad boys” whenever she needs an energy or immunity boost. She also said that "Vitamin C in high doses wards of viruses and strengthens immunity.” So that’s it ladies- a Paltrow-esque glow might actually be easier than you think, and, best of all, might not involve a green juice or quinoa for breakfast.
"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)