A kosár üres.

Altrient® GSH Liposzómás Glutation (#AGSH1)


 Altrient® GSH Liposzómás Glutation
Ára:25 800 Ft(áfával)

  db

1 doboz 30 tasakot tartalmaz. 1 tasak 797 Ft.

OÉTI notifikáció: 16088/2015


Termékjellemzők:

Segít megvédeni a sejteket a káros szabad gyököktől. Újrahasznosítja a létfontosságú antioxidánsokat. Támogatja a máj egészséges működését . 1 tasak 860 Ft.

1 doboz 30 tasakot tartalmaz.

Testünk minden sejtjének szüksége van glutationra. Hiánya esetén a sejt elhal. Ahogy öregszünk, szervezetünk GSH termelése csökken, ezáltal csökken azoknak a sejtjeinknek az egészséges működése, amelyenekk egészséges állapotban kellene tartaniuk a szív, agy, szem, máj, vese, hasnyálmirigy működését és a csontokat. Ez az, amiért az orvosok és a kutatók szorgalmazzák az egész világon a szervezetünk GSH szintjének növelését.

A GSH hagyományos - szájon át történő - bevitele során az emésztő rendszer lehetetlenné teszi a véráramba történő bejutást, erre eddig az intravénás injekciót jelentett megoldást.  A LivOn Labs liposzómás beviteli technológiája lehetővé tette a GSH szájon át történő, nagy hatékonyságú bejuttatását étrend-kiegészítő formájában Altrient® GSH márkanéven.

A GSH fontosabb tulajdonságai:

 • A GSH a sejtek fő antioxidánsa. Azon kívül, hogy nagyon jó sejtközi antioxidáns, újrahasznosítja a C-vitamint, az E-vitamint, a zsírsavakat és peroxidokat és a sejtek más fontos antioxidánsait.
 •  A GSH kiváló méregtelenítő. A máj mint a szervezet fő szűrő eszköze, sokkal több GSH-t tartalmaz, mint a testünk bármely szerve vagy szövete. A GSH nemcsak semlegesíti a mérgező anyagokat, de kulcsa is azok sejtekből és az egész testből történő eltávolításának. „Kulcs”: azt jelenti, hogy a GSH egy kiváló kelátor.
 •  GSH jelentősen megerősíti az emberi immunrendszert azáltal,  ( a T limfociták,bazofil sejtek, fagociták, mikrofágok, leukociták „szuper eledele”)

Cikkek:
 • Lifemagazin.hu/szepseg/Miért érdemes glutationt fogyasztani és mi-köze az anti-aginghez
 • Miért érdemes glutationt fogyasztani?
 • Prof. Dr. Paul Clayton a glutationról


  • 1 doboz 30 tasakot tartalmaz
   1 tasak ára (ajánlott napi adag):  780 Ft!

   Ajánlott alkalmazás: Táplálék kiegészítőként napi 1-2 tasak elfogyasztása ajánlott. A legkedvezőbb hatás érdekében vágja le vagy szakítsa le a tasak bemetszett végét, préselje ki 30-60 ml szűrt vagy forrásvízbe vagy kedvenc hideg italába, és igya meg éhgyomorra legalább 15 perccel étkezés előtt. Vízben nem oldódik fel, de ez nem befolyásolja a hatását.

   Ez a készítmény nem tartalmaz cukrot, keményítőt, mesterséges ízesítőket és színezékeket, hústerméket, tejterméket, búzát, glutént,élesztőt.

   Hatóanyagok

   Adag méret: 1 zacskó (5,4 ml)

   1 doboz 30 zacskót tartalmaz

   Adagonkénti mennyiségek:

   %RDA*

   L-Glutation (redukált formula)

     450mg

   ^

   Foszfolipidek (szójalecitinből)

   1000mg

   ^

   melyből foszfatidilkolin

     500mg

   ^

   foszfatidiletalonamin

     144mg

   ^

   foszfatidilinoszitol

      24 mg

   ^

   *Ajánlott napi mennyiség

   ^ nincs RDA adat


   GSH – Gyakran feltett kérdések

   Kérdés: Miért szedjek GSH-t, ha a szervezetünk termel glutationt?

   A szervezetünkben lévő toxikus anyagok és a mérgek jelenlétében a GSH szintje sejten belül és sejten kívül csökken. Igaz, hogy GSH képződik a sejten belül, de ez nem azt jelenti, hogy ez a képesség fenntartható minden stresszhelyzetben. Ellenkezőleg: nem tartható fenn. Ennek következtében a csökkent GSH szint nem képes fenntartani a sejtek optimális, egészséges állapotát, aminek következtében klinikailag kezelendő megbetegedések léphetnek fel, vagy az egészség gyengülése jöhet létre. A csökkent GSH szint az immunrendszer működésében is zavart okozhat.

   Kérdés:  Mit tehet értem az Altrient® GSH?

   3 alapfunkciója van a GSH-nak: antioxidáns, méregtelenítő és immunrendszer erősítő. 

   1.  A GSH a sejtek fő antioxidánsa. Nemcsak nagyon jó sejtközi antioxidáns, de jelentősen vissza is termeli a C-vitamint, az E-vitamint, a zsírsavakat és peroxidokat és a sejtek más fontos antioxidánsait.
   2.  A GSH egy kiváló méregtelenítő. A máj mint a szervezet fő szűrő eszköze, sokkal több GSH-t tartalmaz, mint a testünk bármely szerve vagy szövete. A GSH nemcsak semlegesíti a mérgező anyagokat, de kulcsa is azok sejtekből és az egész testből történő eltávolításának. „Kulcs”: azt jelenti, hogy a GSH egy kiváló kelátor.
   3.  GSH  a T limfociták (T-Killer és T-Helper sejtek),bazofil sejtek, fagociták, mikrofágok, leukociták „szuper eledele”, jelentősen megerősíti az emberi immunrendszernek ezeket az élvonalbeli védelmezőit.

   Kérdés: Honnan van a GSH?

    Az emberi sejtek állítják elő 3 aminosavból: glutamátból, L-ciszteinből és glicinből. „Elővegyületnek” is hívják.  Ezeknek az „elővegyületek” a jelenlététől függ testünk állapota és a GSH-t előállító sejtjeink egészségessége is. Mivel modernkori táplálkozásunkból hiányoznak ezek az elővegyületek, és az emberek egyre kevesebb egészséges sejttel rendelkeznek, a természetes GSH szint gyakran alacsony. Ez az, ami miatt szükséges a redukált GSH táplálék-kiegészítő a sejt –  és a teljes ember – optimális egészségéhez.

   Kapcsolódó termékek

   Értékelés-véleményezés

   A termék értékelése:

   Értékelje Ön is a terméket!

   Értékelés:12345

   Név/becenév:


   Értékelés:


    Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a kiszállítás december 21. és január 3. között szünetel.
   Az ez idő alatt beérkezett rendeléseket január 3-tól tudjuk kiszállítani.

   Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről


   Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
   A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. 
   Betegségével forduljon orvoshoz!
   Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
   Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
   Gyermekektől tartsa távol!   "... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
   (forrás:OÉTI)