A kosár üres.

Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen (#KSA)


 Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen
Ára:3 500 Ft4 800 Ft(áfával)

  db
Megtakarítás: 1.300 Ft

 A SZALVESZTROLOK:
„A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”
 Daniel Burke professzor


Termékjellemzők:

Az étrend és a rák kapcsolata. Szerző: Brian A. Schaefer

Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen részletes ismertetője

A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”  Daniel Burke professzor

A könyv a szalvesztrolok, vagyis egy új osztályba tartozó természetes, a vitaminok fontosságához hasonló vegyületek alapos bemutatásával foglalkozik. A szalvesztrolok élelmiszer alapú vegyületek, melyeket egy különleges enzim átalakít az anyagcseréje során, hogy rákellenes anyagokat hozzon létre. Ezek a rákellenes anyagok visszaszorítják a tumor, a daganat növekedését azzal, hogy megölik a rákos sejteket. A szalvesztrolok magyarázatot adnak az étrend és a rák kapcsolatára.
Ezt a könyvet mindenkinek, akinek tumoros (daganatos) megbetegedés volt a családjában, vagy érintett ebben, el kell olvasnia! Részletes, tudományos magyarázat arról, hogy egyeseknek miért sikerül maradéktalanul meggyógyulni, másoknak miért nem!
A szalvesztrolok magyarázatot adnak 

  • az étrend és a rák kapcsolatára,
  • a gyümölcs és zöldségfogyasztás és a rák alacsonyabb előfordulása közötti kapcsolatra.

Jelentős változásnak kell bekövetkeznie az ételhez való hozzáállásunkban, élelmünk termesztésében és abban, ahogy az étrendünkre tekintünk. A könyvben nem csupán konkrét recepteket, megoldásokat, de a táplálék-kiegészítők szerepére vonatkozó részletes és tudományos alaposságú magyarázatokat találhatunk. A könyvet bátran átadhatja kezelőorvosának is, mivel a nemzetközi orvos-tudósok tényfeltáró munkássága számukra is meggyőző erejű lesz.

„Miután a könyvet elolvastam, elkezdtem alkalmazni, odaadtam az onkológián az orvosomnak. Először csak betette a táskájába, a fejét csóválta és nem foglalkozott vele. Jeleztem neki, hogy e szerint a könyv szerint kezdek élni. Az állapotom javult. Két alkalommal később szólt nekem: Marika, amit elkezdett a könyv szerint, pontosan ugyanúgy csinálja. Ez az irány jó!” – Mária, DebrecenCikk a Természetgyógyász Magazinban: http://tgy-magazin.hu/hirek/szalvesztrolok-vedopajzs-a-rak-ellen 

Videó interjú Dan Burke professzorral

(magyar nyelvű felirat kiválasztható)


Kapcsolódó termékek

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése:12345   1 szavazat
Értékelés:123455 / 5
Miután a könyvet elolvastam, elkezdtem alkalmazni, odaadtam az onkológián az orvosomnak. Először csak betette a táskájába, a fejét csóválta és nem foglalkozott vele. Jeleztem neki, hogy eszerint a könyv szerint kezdek élni. Az állapotom javult. Két alkalommal később szólt nekem: Marika, amit elkezdett, a könyv szerint, pontosan ugyanúgy csinálja. Ez az irány jó.
Mária (Debrecen) - 2016. 05. 01. 14:08

Értékelje Ön is a terméket!

Értékelés:12345

Név/becenév:


Értékelés:Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. 
Betegségével forduljon orvoshoz!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
Gyermekektől tartsa távol!

"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)