A kosár üres.
Altrient® C Liposzómás C-vitamin


Akciós ár: 13.300 Ft/doboz
39 900 Ft45 720 Ft
Részletek
Akciós ár: 11.845 Ft/doboz
71 070 Ft91 440 Ft
Részletek
Akciós ár: 10.300 Ft/doboz
123 600 Ft182 880 Ft

Altrient® C Liposzómás C-vitamin

Az immunerősítés mestere
1000 mg liposzómás C-vitamin
  • Segíti az immunrendszer normál működésének
  • fenntartását
  • Segíti a kollagéntermelést az ízületek, a csontozat, a bőr, az íny,
  • a porcok és az erek egészsége érdekében
  • Támogatja az idegrendszer megfelelő működését
  • Hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
  • Hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez

Különleges, maximális felszívódású, liposzómás C-vitamin - a hagyományosnál 5-8-szor hatékonyabb is lehet. Jó közérzet, fokozott erőnlét egész napra. Huzamosabb használata a bőrt simává, bársonyossá teszi, így a szépségápolásban is hatékony. Mellékhatásmentes, természetes alapanyagokból készül. Koffeint nem tartalmaz. Igen hatékony antioxidáns. Kedvező, 6,5 pH érték. Magyarországon és sok helyen a világban is -  újdonság. Próbálja ki Ön is, hogy érezze a különbséget!

Az Altrient® C Liposzómás C-vitamin termékünk vásárlása esetén 3 doboz vagy e feletti rendelések esetén akciós áraink érvényesek
Válassza ki a vásárolni kívánt terméket, vagy kattintson a Részletek gombra és tekintse meg a Liposzómás C-vitaminról összeállított részletes ismertetőnket! 

Nyilatkozat: A webáruházunkban forgalmazott termékek étrend-kiegészítő termékek,nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez, de betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő orvosi ellátást, de kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát. A termékismertetőkben szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását szolgálják a hatóanyagokról. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével."... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)