A kosár üres.


Altrient® C Liposzómás C-vitamin


Megtakarítás: 5.700 Ft
38 700 Ft44 400 Ft
Részletek
Megtakarítás: 19.800 Ft !
69 000 Ft82 800 Ft
Részletek
Megtakarítás: 45.600 Ft !
120 000 Ft165 600 Ft

Altrient® C Liposzómás C-vitamin

Különleges, maximális felszívódású, liposzómás C-vitamin - a hagyományosnál 5-8-szor hatékonyabb is lehet. Jó közérzet, fokozott erőnlét egész napra. Huzamosabb használata a bőrt simává, bársonyossá teszi, így a szépségápolásban is hatékony. Mellékhatásmentes, természetes alapanyagokból készül. Koffeint nem tartalmaz. Igen hatékony antioxidáns. Kedvező, 6,5 pH érték. Magyarországon és sok helyen a világban is -  újdonság. Próbálja ki Ön is, hogy érezze a különbséget!

Az Altrient® C Liposzómás C-vitamin termékünk vásárlása esetén 3 doboz vagy e feletti rendelések esetén akciós áraink érvényesek.
Válassza ki a vásárolni kívánt terméket, vagy tekintse meg a Liposzómás C-vitaminról összeállított részletes ismertetőnket!
Tekintse meg termék listánkat és vásároljon nálunk C-vitamint!

Nyilatkozat: A webáruházunkban forgalmazott termékek étrend-kiegészítő termékek,nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez, de betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő orvosi ellátást, de kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát. A termékismertetőkben szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását szolgálják a hatóanyagokról. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével."... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)