A kosár üres.

Vélemények

Altrient® C Liposzómás C-vitamin

 

Dr. Kovács Zoltán:
A legtisztább, leghatékonyabb C-vitaminamivel valaha találkoztam. Nagyon szerevezetbarát.
2014.03.22

Dr. Szabóné Nagy Márta:
Csak javasolni tudom! (1 éve használom). Köszönet érte!
2014. 11. 04. 

galkiss:
Fantasztikus. Az egész család használja. Nálunk nélkülözhetetlen.
2016. 02. 06.

doki46:
Kiváló termék,magam is meggyőződtem róla, Pácienseimnek is ajánlom.
2016. 02. 11

kissm46:
Két éve rendszeresen használom, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. 
Próbáltam a többi liposzómásnak nevezett C-vitamint is, de semmi kétségem, hogy az Altrient a legjobb.
2016. 02. 13.

Németh János, Budapest
Operáció után szigorú diétát rendeltek el, ami a mai napig is kötelező a számomra. Kezelőorvosom javasolta, hogy a terápia részeként szedjek ALTRIENT C étrend-kiegészítő vitamint. Két hónapja minden nap szedem és nagyon meg vagyok elégedve a hatásával. Az ALTRIENT C nagyon kellemesen lágy, selymes ízű anyag. Jó közérzetet biztosít számomra, segíti az immunrendszerem megerősödését. Semmilyen mellékhatást az elmúlt időben nem tapasztaltam. Jó szívvel tudom ajánlani minden kedves betegtársamnak. Hálás köszönet érte
2016.08.04.

Németh Petra, Balatonfüred
Kozmetikusként fontosnak találom hogy a bőrünket ne csak kívülről,hanem belülről is tápláljuk.A C-vitaminnak fontos szerepe van a kollagénképződésben,ami a bőr feszességéért felel.Ezért elengedhetetlennek tartom a mindennapi szedését.Az a tapasztalom,hogy sokkal szebb lesz a bőr állapota.Nagyon jó az immunerősítő hatása is,azóta nem voltam beteg.
2016.09.

S.É, Pest megye

Számomra az egészségem és a komfortérzetem fontos. A C-vitamin szedését mindenkinek ajánlom a környezetemben, viszont az utóbbi időben a vitaminoktól elkezdett fájni a gyomrom és a vesém. Kíváncsi voltam, hogy az önök vitaminjára hogyan reagálok, ez volt az egyik ok amiért kipróbáltam. Az elmúlt 5 hét alatt egyszer sem fájt sem a vesém , sem a gyomrom és az elsavasodás majd a reflux sem jelent meg. Hatalmas örömömre! 
A másik ok amiért kipróbáltam az a szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatása. A szívszorításom az elmúlt hetekben rohamos mértékben csökkent.
A jövőben ajánlani fogom a terméket ismerőseimnek.

Altrient® GSH


N. Katalin 

Altrient GSH terméküket 2 hónapon keresztül fogyasztottam, mivel állandóan kiújuló mandulagyulladással küszködtem. A két hónapos kúra eredményeképpen a duzzadt mandulák teljesen visszahúzódtak és az esetleges bakteriális kiválások is megszűntek. Emellett egy általános többletenergiát és jó közérzetet is ad a termék fogyasztása. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2016.03.23
"Egy korty gyümölcslé az Altrient C-vel valószínűleg legfontosabb azok közül, amiket mindennap fogyasztok. Minden nap használtam Altrient B-t is , hogy élvezzem a természetes és e

rőteljes energia hosszú tartós hatását, melyet az Altrient B éreztet velem. Nem okoz sem reszketést sem izgatottságot, csak az energia egy nagyon természetes és hosszantartó összességét." – Rebecca, Love2EncourageYou"Mióta elkezdtem Altrient -et a napi étrendkiegészítéseim részeként használni, egy energia növekedését tapasztalok a napi edzéseim során. Az Altrient termékek „kezdőrúgást” adnak nekem a napomhoz, nem edzenék nélkülük" - Tim Donegan

 
„A 2012-es Regionalis Játékok idején is vettem Altrient C és B-t és a gyógyulásomra, az egészségemre nézve hatalmas hatást vettem észre. Mindig a legjobb termékeket keresem, melyek segítenek egészségesebbé és nagyobb teljesítményekre képessé válnom, és azt érzem, hogy az Altrient C és B pont ilyen.”
- Jeremy Kinnick

 

"Jelenleg rák miatti kemoterápiás kezelés alatt állok. Nincs immunrendszerem. Mielőtt elkezdtem volna szedni az Altrient C -t és B-t, alig volt elég energiám, hogy kisétáljak a nappali szobámból a konyhába. Egy héttel az Altrient C és B elkezdése után azt vettem észre magamon, hogy 50 százalékkal több lett az energiám, mint azelőtt. Ez olyan volt, mint egy csoda, és ahogy az idő múlik, érzem az erőmet visszatérni. Altrient C és B kifejezetten az én táplálékkiegészítőim. Próbáld ki és határozottan érezni fogod a különbséget." - Lynn Copriviza

Forrás: http://www.altrient-europe.com

Amit a szakértők mondanak...

"Minél több C-vitamin, annál jobb közérzet" 

Linus Pauling
 
" A C-vitamin megfelelően nagy dózisban megöli a rákos sejteket és az egészségeseket sértetlenül hagyja. ... Szájon át szedve létrehozhat egy folyamatos, rák elleni nyomást (anticancer pressure), meggátolva ezzel a tumor növekedését." 
Dr. S. Hickey, Dr. H. Roberts

„Ha összehasonlítjuk a liposzómás C-vitamin és minden más, szájon át szedett C-vitamin felszívódását, akkor a különbség - egy példával érzékeltetve - egy vizipisztolyhoz és egy tűzöltő fecskendőhöz hasonló. Nemcsak hogy meg vagyok győződve arról, hogy a Liposzómás C-vitamin (Altrient® C) hatékonyságát tekintve messze felülmúlja bármely más szájon át szedett C-vitaminét, de a személyes tapasztalatom azt sugallja, hogy néha jobb, mint az intravénás injekció.”

Thomas E. Levy, MD, JD a Primal Panacea című új könv szerzője

 

Dr. Steve Hickey,: az Altrient® C-vitamin többszörösen hatékonyabb az összes szájon át szedett C-vitaminnál.  A neves C-vitamin szakértő farmakológus legújabb klinikai kutatásai során kimutatta, hogy az Altrient® C-vitamin képes annak a véráramba jutó C-vitamin mennyiségnek közel kétszeresét elérni, mint amennyit bármely más formában, szájon át bejuttatott C-vitaminnal elméletileg lehetséges.


VÁSÁROLJON ALTRIENT® KÉSZÍTMÉNYT MOST!

MEGRENDELEM:

Altrient® C C-vitamin
Altrient® R-ALA 
Altrient® GSH GlutationAltrient® B B-vitamin komplex


Figyelmeztetések:

A napi javasolt mennyiséget ne lépje túl. Az étrendkiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Gyermekektől tartsa távol.
Terhes- és szoptatós anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal, mielőtt elkezdenék szedni ezeket a készítményeket.
A C-vitamin minden formájában csökkenti a vérhigítók hatását. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy hogy C-vitamin és antioxidáns tartalmú szereket ilyen esetben csak kezelőorvosa felügyeletével szedjen.


Nyilatkozat: A webáruházunkban forgalmazott termékek étrend-kiegészítő termékek,nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez, de betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő orvosi ellátást, de kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát. Az itt szereplő információk a fogyasztók általános tájékoztatását szolgálják a termékekben található hatóanyagokról, de nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével."... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)